Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Villalle upea voitto kotiluolassa: “Oli mahtavaa päästä juhlimaan tälläistä lopputulosta”

Jalkapallokenttä
Pixabay

AFC Bournemouth oli pelkkä suupala Villa Parkilla, kun kotijoukkue Aston Villa otti tyylipuhtaan 3-0 voiton. Isäntien manageri, Unai Emery, oli tyytyväinen joukkueensa yleisilmeeseen.

Aston Villa oli tyly isäntä lauantaina, kun Bournemouth saapui kylään. Douglas Luiz aloitti maalinteon jo seitsemän minuutin kohdalla. Toisella puoliajalla osuneet Jacob Ramsey ja Emiliano Buendia takasivat Villansille maukkaan 3-0 voiton.

Birminghamilaisseuran manageri, Unai Emery, kiitteli ottelun jälkeen pelaajiensa asennetta.

– Oman maalin pitäminen puhtaana oli tärkeää, jonka lisäksi voitto tuntuu tietysti hyvältä. Ennen Crystal Palacea vastaan pelaamaamme ottelua päästimme täällä kahdeksan maalia kahden pelin aikana. Se oli luonnollisesti erittäin turhauttavaa.

– Reagoimme sen jälkeen upealla tavalla. Olemme voittaneet kaksi edellistä peliämme, emmekä ole päästäneet niiden aikana maalia.

– Aloitimme tämän ottelun vahvasti, mutta sen jälkeen vastustaja sai pelistä hieman otetta. Meidän täytyy miettiä, miten voimme reagoida paremmin pelin aikana. Nostimme kuitenkin jälleen tasoamme toisella jaksolla.

– Bournemouth pystyi luomaan tilanteita, mutta mielestäni me ansaitsimme voittaa. Oli mahtavaa päästä juhlimaan tälläistä lopputulosta faniemme kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga