Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-legenda ottaa kantaa Conten puheisiin: “Spursin pitäisi päästää hänet kärsimyksistään ja hankkiutua hänestä eroon välittömästi”

Jalkapallostadion
Pexels

Antonio Conten asema Tottenhamin peräsimessä alkaa näyttää entistäkin epävarmemmalta. Asiantuntija Jamie Carragher lyttää italialaisen hiljattaisen ulostulon ja väittää tämän toivovan itselleen potkuja.

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Antonio Conte lyttäsi pelaajistonsa maanrakoon Southampton-tasapelin jälkeen. Italialainen otti puheeksi myös Tottenhamin historian ja muistutti, että suurimmat voitot ovat jääneet puuttumaan.

Entinen Liverpool-puolustaja, Jamie Carragher, kertoi oman mielipiteensä Conten purkautumisesta.

– Conte haluaa saada potkut tulevan maajoukkuetauon aikana. Spursin pitäisi päästää hänet kärsimyksistään ja hankkiutua hänestä eroon välittömästi.

– Hän oli oikeassa kertoessaan, ettei Tottenham ole voittanut mitään, mutta noin ei voi yksinkertaisesti puhua omasta seurastaan. Varsinkin, kun hänelle maksetaan ruhtinaallista palkkaa!

Kuten hyvin tiedetään, Conten sopimus on päättymässä tämän kauden jälkeen. Juuri tällä hetkellä mikään ei puhu hänen jatkonsa suhteen.

Tottenham on ollut enemmän tai vähemmän tuuliajolla Mauricio Pochettinon lähdön jälkeen, eikä Contekaan näytä saavan laivaa käännetyksi.

Mediassa spekuloidaan jo miehen seuraajalla, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen tasolla. On selvää, että pelaajamateriaalinsa puolesta Spursin pitäisi saada tulosta aikaiseksi.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga