Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Stadio Olimpicolla läikkyi derbyn jälkeen – José Mourinho jälleen myrskyn silmässä

José Mourinho
AOP

Sunnuntaina pelatun Rooman derbyn aikana kuohui niin kentällä, kuin myös sen ulkopuolella. Toimitsijakiellossa ollut Giallorossi-valmentaja, José Mourinho, on jälleen kerran myrskyn silmässä ja portugalilaista odottaa luultavasti lisäsanktiot.

Stadio Olimpicolla nähtiin kuumaverinen taisto, kun Lazio ja Roma ottivat yhteen. Hienon pelin lisäksi kentällä nähtiin myös kovia otteita ja ottelun tuomaristolla oli täysi työ pitää homma aisoissa.

Roger Ibanez lensi pihalle jo avauspuoliajalla, mutta tämä ei suinkaan ollut ottelun ainoa ulosajo. Itse peli päättyi Lazion 1-0 voittoon, joka turhautti Roman pelaajat totaalisesti.

Loppuvihellyksen jälkeen kentällä puhkesi useamman pelaajan torikokous, jonka seurauksena Bryan Cristantelle ja Adam Marusicille tuomittiin punaiset kortit.

Roma-valmentaja, José Mourinho, kärsi toimitsijakieltoa, eikä ollut näin ollen kentän laidalla. Lähteiden mukaan joukkueen bussissa ottelua seurannut portugalilainen suuntasi pelin jälkeen stadionin uumeeniin, jossa oli täysi tohina käynnissä.

Mourinhon kerrotaan yrittäneen rauhoitella Gianluca Mancinin ja Alessio Romagnolin välistä käsikähmää, jonka jälkeen hän itse ajautui riitaan Lazio-pomo Claudio Lotiton kanssa.

Miehet jouduttiin erottamaan toisistaan asioiden saavutettua kiehumispisteen, joten on todennäköistä, että Mourinho joutuu vastaamaan lisäseuraamuksista.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A