Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Rooman paikalliskamppailu päättyi Lazion juhliin – Giallorossin punaisella kortilla kova hinta

Jalkapallo
Pixabay

Serie A:ssa nähtiin sunnuntaina kiinnostava paikalliskamppailu, kun Lazio ja AS Roma mittelivät ikuisen kaupungin herruudesta. Jaossa oli tärkeitä pinnoja, sillä otteluun lähdettäessä joukkueiden välillä oli vain kahden pisteen ero.

Italian liigassa pelattiin kutkuttava derby, kun Lazio ja AS Roma ottivat toisistaan mittaa. Pisteet jäivät tällä kertaa sinipaitaisen Lazion haltuun Mattia Zaccagnin vastattua ottelun ainokaisesta.

Maurizio Sarrin valmentama Lazio oli kuskin paikalla ottelun alusta lähtien ja pystyi hallitsemaan kenttätapahtumia selkeästi. Roma oli askeleen perässä ja joutui rikkomaan jatkuvasti.

Giallorossin pelaaminen vaikeutui huomattavasti, kun Roger Ibanez ajettiin puolen tunnin kohdalla ulos toisen keltaisen korttinsa myötä. Ote siirtyi tämän jälkeen entistä vahvemmin Laziolle, mutta ensimmäinen nelivitonen päättyi maalittomana.

Reilun tunnin pelin kohdalla alkoi tapahtua, kun Zaccagni osui Felipe Andersonin syötöstä. Miesvajaalla pelannut Roma heräsi taisteluun tämän jälkeen ja pystyi rakentelemaan vaarallisia hyökkäyksiä.

Nicolo Casale toimitti pallon isäntien maaliin 68. minuutin kohdalla, mutta osuma hylättiin paitsiona. Lisäosumia ei nähty, joten tärkeät pisteet jäivät Lazion haltuun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A