Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea-hyökkääjä lähtökuopissa – Korvaaja saapumassa läheltä

Stamford Bridge
Pixabay

Chelsean uskotaan olevan päästämässä Mason Mountin muihin maisemiin tulevan siirtoikkunan aikana. Englantilaisen korvaajan kartoitus on täydessä käynnissä ja esiin on noussut entisen Manchester United-pelaajan nimi.

Mason Mount on ollut jo pidemmän aikaa lähtökuopissa. Miehen jatkosopimusneuvottelut Stamford Bridgelle ovat takkuilleet pahemman kerran, jonka myötä hänen lähtönsä alkaa näyttää entistä todennäköisemmältä.

Mount on Chelsean oma kasvatti ja arvostettu pelaaja Bluesin kannattajien keskuudessa, mutta hänen täysi potentiaalinsa on jäänyt osittain käyttämättä. Kun sopua jatkosta ei ole näköpiirissä Chelsean on kerrotaan kääntäneen katseensa muualle.

Mountin uskotaan olevan vapaata riistaa tulevana kesänä riittävää siirtokorvausta vastaan ja lahjakkaalle nuorukaiselle tulee varmasti riittämään ottajia.

Chelsean kerrotaankin tavoittelevan tällä hetkellä Fulhamissa pelaavaa Andreas Pereiraa. ManU-taustainen brassipelaaja on esiintynyt lupauksia herättävästi Craven Cottagella, jonka myötä hänen ympärillään on riittänyt kuhinaa.

27-vuotiaan Pereiran lopullinen läpimurto on toistaiseksi jäänyt tekemättä, mutta jos Mount jättää Stamford Bridgen taakseen on brassilla jälleen uusi tilaisuus näyttää taitonsa.

Kyseessä on kaksi täysin erilaista pelaajaa, mutta Pereiralle olisi helppo nähdä käyttöä Graham Potterin ryhmityksessä.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset