Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Mitä ihmettä João Cancelo? – Arsenal kiinnostunut Manchester Cityn tuittupäästä

Manchester City
Pixabay

João Cancelon sopimustilanne on todella hämmentävää seurattavaa. Portugalilainen jätti Manchester Cityn taakseen tammikuussa, mutta nyt hänen uutisoidaan olevan tyytymätön roolinsa Bayern Münchenissä.

Vasta tammikuussa Bayern Müncheniin saapuneen João Cancelon raportoidaan olevan pettynyt saamaansa vastuuseen. Portugalilainen on kuulunut Julian Nagelsmannin avauskokoonpanoon neljä kertaa edellisen seitsemän pelin aikana.

Kolmessa edellisessä ottelussa Cancelo on kuitenkin joutunut aloittamaan penkiltä. Manchester Cityn manageri, Pep Guardiola, on todennut julkisesti, ettei tiedä vielä, mitä Cancelon kohdalla tulee tapahtumaan.

Bayernin on niin ikään uutisoitu olevan haluton maksamaan miehestä asetettua jättimäistä 70 miljoonan euron pyyntihintaa, joten portugalilaisen ensi kauden osoite on tässä vaiheessa täysi arvoitus.

Tuoreimpien huhujen mukaan Arsenal saattaisi olla kiinnostunut hankkimaan Cancelon ensi kaudella riveihinsä. Tässä vaiheessa kaikki on täysin epävarmaa ja mitä tahansa saattaa vielä tapahtua.

On kuitenkin erittäin epätodennäköistä, että City haluaisi tehdä kauppaa yhden suurimman kilpakumppaninsa kanssa.

Kokonaisuudessaan Cancelon tilanne on suhteellisen omituinen, sillä taitojensa puolesta hän kuuluu Euroopan eliittiin. Jokin kuitenkin mättää, jos Portugalin maajoukkuemies joutuu suurseurojen shakkinappulaksi.

Lähde: The Transfer Tavern

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset