Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Onko tässä Espanjan maajoukkueen seuraava soihdunkantaja? – “Haluan olla suunnannäyttäjä”

Espanja
Pixabay

Real Madridin keskikenttäpelaaja, Dani Ceballos, tähtää omien sanojensa mukaan suureen rooliin ensi kesänä pelattavissa EM-kilpailuissa. Lahjakas espanjalainen on osoittanut tällä kaudella laatunsa aina kentälle päästessään.

Dani Ceballosin ura ei ole toistaiseksi lähtenyt odotetunlaiseen lentoon kovista odotuksista huolimatta. 26-vuotiasta Ceballosia pidettiin aikanaan yhtenä Euroopan kirkkaimmista lupauksista, mutta lopullinen läpimurto on jäänyt tekemättä.

Osittain tämä selittyy sillä, että Ceballos sattuu pelaamaan Real Madridissa, jossa säännölliseen avauskokoonpanoon nouseminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Miehen taannoinen lainapesti Arsenalissa jäi Gunners-kannattajien mieliin positiivisessa mielissä, jonka jälkeen vastuuta on alkanut tulla aiempaa enemmän myös Santiago Bernabeulla.

Ceballos on pelaaja, joka nauttii saadessaan pallon jalkaansa, eikä pelkää ottaa riskejä ahtaissakaan paikoissa. Metronomin tarkka ajoittuminen yhdistettynä huikeaan kehonhallintaan vievät kiireen tunteen mukanaan.

11 maaottelua Espanjan paidassa pelanneella Ceballosilla on kunnianhimoiset tavoitteet ensi kesän EM-kisoihin.

– Olen kokenut aiemmin unohtumattomia hetkiä Luis de la Fuenten (Espanjan päävalmentaja) kanssa nuorten maajoukkueissa. Haluan olla suunnannäyttäjä ja antaa oikeanlaista esimerkkiä muille pelaajille.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet