Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Englannille jättimäinen takaisku: ManU-tähti loukkaantui – Harry Kane päässyt yli Qatarin tapahtumista?

Englanti
Pixabay

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä, Marcus Rashford, loukkaantui viikonlopun aikana, jonka vuoksi hän joutuu jättämään tulevat EM-karsintaottelut Ukrainaa ja Italiaa vastaan väliin. Kolmen Leijonan maalintekovastuu jää näin ollen entistä enemmän Harry Kanen vastuulle.

Englannin päävalmentaja, Gareth Southgate, sai maanantaina huonoja uutisia Marcus Rashfordin loukkaantumisen myötä.

Manchester Unitedin maalitykki satutti itseään sunnuntaina pelatun Fulham-ottelun aikana, eikä ole näin ollen käytettävissä Englannin karsintaotteluissa Ukrainaa ja Italiaa vastaan.

Rashfordin poissaolosta johtuen Harry Kanen tulosvastuu kasvaa entisestään. Tottenham Hotspurin kärki palaa maajoukkueeseen epäonnistuttuaan pilkulta Qatarin MM-kisojen puolivälieräottelussa Ranskaa vastaan.

Kane kertoi aiemmin, että missattu pilkku tulee vainoamaan häntä ikuisesti. Jälki on kuitenkin ollut totutun tehokasta Spursin paidassa, eikä Southgatella ole epäilyksiä miehen iskukyvyn suhteen.

– En usko, että menneet asiat painavat hänen mieltään enää millään tavalla. Meillä oli hyvä keskustelu aiemmin ja lähetin hänelle viestin, ennen kuin hän palasi seurajoukkueeseensa.

– En ole kokenut tarpeelliseksi ottaa asiaa puheeksi sen jälkeen. Mielestäni hänen tekemänsä jälki Spursissa kertoo kaiken olevan kunnossa.

Lähde: The National

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet