Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Ranskalaistoimittaja lataa: “Messin hankintaa voidaan pitää epäonnistuneena”

PSG
Pixabay

Paris Saint-Germainin tappio Rennesille oli jälleen yksi isku lisää pariisilaisten ärtyneelle faniryhmälle. PSG pitää edelleen hallussaan Ranskan liigan kärkipaikkaa, mutta joukkuetta ei ole rakennettu pelkästään menestymään kotimaansa kentillä.

Ligue 1:n ökyseuran PSG:n kaudesta on muodostumassa jälleen kerran pannukakku. Joukkue on edelleen kotoisen liigansa kärkipaikalla seitsemän pisteen erolla Olimpique Marseilleen, mutta pettymys Mestarien liigassa laskee tuntuvasti osakkeita.

Tämä näkyi joukkueen kannattajien käytöksessä ennen viikonloppuna pelattua Rennes-ottelua. Osa pariisilaisten katsomonosasta buuasi Lionel Messille ennen alkuvihellystä.

Ranskalaistoimittaja, Cyril Morin, ottaa kantaa PSG-fanien toimintaan.

– Ensinnäkin on minun todettava, että koko stadion ei buuannut Messille. Hänet nähdään kuitenkin tietynlaisena symbolina PSG:n nykyisessä menestystrategiassa. Enemmän tähtiä, vähemmän joukkuehenkeä.

– Viime vuonna Messille ja Neymarille buuattiin. Brasilialainen on onnekas ollessaan loukkaantuneena, koska häntä on syytetty joukkueen ongelmista jo vuosien ajan.

– Messin hankintaa voidaan pitään epäonnistuneena. Hänen tähtihetkensä PSG:ssä oli viime vuoden osuma Manchester Cityn verkkoon. Tämän jälkeen on ollut kuitenkin hiljaista. Hän katosi täysin kuvasta molemmissa otteluissa Bayern Müncheniä vastaan.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga