Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Entistä valioliigatähteä ei näkynyt harjoituksissa: “Luultavasti hän jätti tulematta vesisateen takia”

Besiktas
Pixabay

Turkin liigan Besiktasissa lainalla Evertonista pelaava Dele Alli ei saapunut keskiviikkona joukkueen harjoituksiin. Turkkilaisseuran valmentaja, Senol Gunes, kertoi medialle, ettei tiedä Allin poissaolon syytä. Englantilainen antaa nyt oman versionsa tapahtumista.

Dele Alli näyttää joutuvan entistä suurempiin ongelmiin Besiktasissa. Mies on ajautunut epäsuosioon omalla kotistadionillaan ja joutunut aiemmin muun muassa Besiktas-fanien buuausten kohteeksi.

Allin panos on jäänyt kentällä odotettua pienemmäksi, eikä hän kuulu säännölliseen avauskokoonpanoon. Englantilainen on pelannut toistaiseksi 13 ottelua Superliigassa lähinnä vaihtomiehen roolissa ja tehnyt kaksi maalia.

Keskiviikkona Alli ei osallistunut Besiktasin harjoituksiin, joka yllätti joukkueen valmentajan, Senol Gunesin.

– Alli ei päässyt tänään paikalle. Luultavasti hän jätti tulematta vesisateen takia, Gunes täräytti.

– Yritämme saada häneen yhteyttä, mutta emme ole toistaiseksi saaneet häntä kiinni. Toivottavasti hän ei ole joutunut onnettomuuteen.

Pelaajan näkemys tapahtumista poikkeaa merkittävällä tavalla.

– Olen saanut uskomattoman määrän viestejä, joten haluan selventää pari asiaa. Seura antoi minulle luvan jättää harjoitukset väliin lääkärikäyntiä varten. Palaan harjoituksiin normaalisti jälleen huomenna (torstaina).

Allin lainasopimus päättyy tämän kauden jälkeen ja on todellinen ihme, jos turkkilaisseura haluaa käyttää osto-optionsa.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat