Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A-legenda kertoo seurasiirtonsa taustoista: “Olin lomalla saadessani puhelinsoiton”

Jalkapallo
Pixabay

Fabrizio Ravanelli nousi aikanaan Juventuksessa legendaariseen asemaan ja hänestä leivottiin seuran kapteenia. Toisin kuitenkin kävi ja matka jatkui todella yllättävien käänteiden jälkeen Englantiin. Italialainen kertoo nyt siirtonsa taustoista.

Italian Serie A oli 90-luvulla yksi maailman tasokkaimmista liigoista ja sarjassa pelasi tuohon aikaan useita legendaarisia pelaajia. Yksi heistä oli Juventusta edustanut Fabrizio Ravanelli, joka teki tuhojaan saapasmaan pääsarjassa yhdessä hiljattain edesmenneen Gianluca Viallin kanssa.

Vanha Rouva juhli Mestarien liigan voittoa vuonna 1996, jonka jälkeen Vialli pakkasi laukkunsa ja siirtyi Chelsean paitaan. Ravanellin uskottiin olevan looginen valinta joukkueen seuraavaksi kapteeniksi, mutta toisin kävi.

Italialaislegenda seurasi Viallin jalanjäljissä Englantiin yllättävien käänteiden jälkeen.

– Olin lomalla saadessani puhelinsoiton, Ravanelli kertoo.

– Olin tietoinen ympärilläni liikkuneista siirtohuhuista, mutta uskoin, että minusta tulee Juventuksen seuraava kapteeni. Asiat kuitenkin muuttuivat nopeasti. Ensisijainen toiveeni oli jatkaa Italiassa, mutta kaikki muuttui, kun Middlesbrough otti yhteyttä.

– Pelaaminen Englannissa oli todella erilaista ja paljon fyysisempää. Harjoituksissa ei keskitytty ikinä taktiseen puoleen ja otteluiden aikana erotuomarit eivät olleet puolellasi.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A