Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Rooman derbyn jälkipuinti käy kierroksilla: “Sota on käynnissä”

Serie A
Pixabay

Lazion ja AS Roman välinen taisto oli lähellä riistäytyä käsistä useaan otteeseen. Kentällä ja sen ulkopuolella nähtiin useampi nokkapokka, joiden seuraukset tulevat selviämään myöhemmin. Entinen Roma-pelaaja Roberto Pruzzo uskoo, että Giallorossi nauttii tuomarien erityiskohtelua negatiivisessa mielessä.

Rooman herruus jäi näiltä osin Lazion haltuun. Ottelun lopputulosta enemmän on kuitenkin puhuttanut pelin aikana nähdyt kovat otteet, johon syyllistyivät molemmat joukkueet tahoillaan.

Entinen Roma-peluri, Roberto Pruzzo, on sitä mieltä, että Giallorossi ei nauti tasa-arvoista kohtelua erotuomarien silmissä.

– Sunnuntaina Roman pelaajat saivat varoituksen lähes jokaisesta rikkeestä, kun taas Lazio sai varoituksen ehkä viiden rikkeen jälkeen. Sota on käynnissä Roman ja tuomariston välillä.

Niin tai näin, mutta derbyn jälkipuinti tulee ottamaan aikansa. Räikeiden ylilyöntien kohdalla sanktioiden tulee olla tuntuvia, mutta lopulta kaikkein tärkeintä on yhtenäinen tuomarilinja.

Tunteenpurkaukset kuuluvat lajiin, mutta jos homma karkaa nähdyn lailla käsistä on kaikilla osapuolilla selkeä peiliin katsomisen paikka. Derbytunnelma vaatii aina erityislaatuista huomiota, jolloin myös tuomareiden rooli korostuu entisestään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A