Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Cristiano Ronaldo avautuu ManU-ajastaan: “Joskus vuoren huipulta on vaikeaa nähdä, mitä alhaalla tapahtuu”

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldon paluu Manchester Unitediin oli kirjoitettu tähtiin, mutta viime kaudella kaikki kääntyi pahasti pieleen. Portugalilainen avautuu nyt noista ajoista ja uskoo olevansa parempi ihminen kokemiensa vastoinkäymisten jälkeen.

Manchester Unitediin pitkän tauon jälkeen palannut Cristiano Ronaldo ei tuonut seuralle sellaista piristysruisketta kuin mitä odotettiin.

Miehen debyyttikausi meni henkilökohtaisella tasolla hienosti ja hän olikin Unitedin tehokkain maalintekijä. Joukkuepeli tökki kuitenkin siinä määrin, että ManU näytti viime kaudella olevan valovuosia Valioliigan kirkkaintä kärkeä perässä.

Kuten hyvin tiedetään Ronaldo sai toivomansa lähtöpassit kesken kuluvan kauden monen asian summana.

Portugalilainen avautuu nyt tapahtumista ja kertoo kasvaneensa ihmisenä vaikeiden hetkien jälkeen.

– Toisinaan sitä joutuu käymään vaikeita asioita läpi nähdäkseen ketkä ovat puolellasi.

– Minulla ei ole vaikeuksia myöntää, että tuo oli vaikeaa aikaa urallani, mutta ei ole aikaa katumiselle. Elämä jatkuu ja menneet asiat ovat osa kehitystäni.

– Kokemani asiat tulevat auttamaan minua jatkossa ja olen tätä nykyä parempi mies kuin aikaisemmin. Joskus vuoren huipulta on vaikeaa nähdä, mitä alhaalla tapahtuu.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut