Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Spurs-tähti kommentoi joukkueensa valmentajatilannetta: “Meidän on kunnioitettava hänen puheitaan”

Valioliiga
Pixabay

Antonio Conten viimeisin tunteenpurkaus puhuttaa edelleen. Italialainen kritisoi voimakkaasti joukkuettaan Spursin sössittyä voittonsa Southamptonia vastaan. Dejan Kulusevski ottaa nyt kantaa Conten sanoihin.

Kohu Antonio Conten ympärillä ei osoita maaottelutauosta huolimatta laantumisen merkkejä. Conte lyttäsi joukkueensa taannoisen esityksen Southamptonia vastaan kritisoiden voimakkaasti pelaajistoaan.

Italialainen vaikutti sivaltavan tarkoituksella Spursin seurajohtoa, vaikkakin mies tarkensi myöhemmin arvostelleensa pelkästään joukkuettaan. Tottenhamin hyökkääjä, Dejan Kulusevski, sai odotetusti vastata median edessä Contea koskeviin kysymyksiin.

– Conte oli erittäin pettynyt, kuten kaikki pelaajatkin, ruotsalainen tuumi.

– Meidän on hyväksyttävä hänen mielipiteensä. Olemme ulkona kaikista tämän kauden cupeista ja ja putosimme Mestarien liigasta. On täysin ymmärrettävää olla välillä hieman turhautunut ja vihainen. Hän reagoi tilanteeseen omalla tavallaan.

– Joku toinen olisi saattanut reagoida eri tavalla, mutta meidän on kunnioitettava hänen sanojaan. Arvostan häntä suuresti ja mielestäni hän on edelleen tärkeässä asemassa seuran tulevaisuuden kannalta.

Conten on uskottu lähtevän kesällä muihin maisemiin, mutta hänen puheensa saattaa jouduttaa prosessia huomattavasti. Jos italialainen päätyy pakkaamaan laukkunsa ennen kauden päättymistä nousee Ryan Mason todennäköisesti hänen paikalleen.

Lähde: Football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga