Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Mancinin palli tutisee? – “Sai pitää työpaikkansa EM-kullan ansiosta”

Italia
Pixabay

Italian päävalmentaja Roberto Mancinin työpaikka saattaa olla uhattuna. Hallitseva Euroopan mestari jäi katastrofaalisesti ulos Qatarin MM-kilpailuista, joka oli saapasmaan lähihistorian synkin hetki.

Upealla tavalla Euroopan mestaruuskilpailuissa esiintynyt Italia ei selvitynyt Qatarin MM-turnaukseen kovista odotuksista huolimatta. Azzurri oli 37 ottelun tappiottomassa putkessa karsintoihin lähdettäessä, mutta joukkueen pelaaminen ei ollut enää entisellään.

Matka tyssäsi lopulta jatkorkarsinnoissa käsittämättömällä tavalla piskuista Pohjois-Makedoniaa vastaan. Tulos jätti häpeätahran, jota voi pitää yhtenä Italian jalkapallohistorian suurimmista pohjanoteerauksista.

Nyt puhaltaa uudet tuulet, mutta asiantuntija Biraghin mukaan karsintapettymys painaa edelleen mielessä.

– Mancini sai pitää työpaikkansa EM-kullan ansiosta, mutta fanit eivät hyväksy enää uusia pettymyksiä. MM-kisoihin selvityminen on Italian tärkein tavoite. Tällä hetkellä maajoukkueeseen ei kuitenkaan juurikaan luoteta.

– Mancinin täytyy rakentaa joukkueen runko uudelleen, eikä maasta löydy riittävästi laadukkaita pelaajia. Serie A:n kärkijoukkueilla on 1 tai 2 italialaista avauskokoonpanoissaan ja myös keskikastin seurat suosivat mielummin ulkomaalaisia pelaajia.

– Jos matkalla EM-kilpailuihin tai itse lopputurnauksessa tapahtuisi moka Mancinin paikka olisi jo vaarassa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet