Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Lähde: Ranskan joukkueessa kytee jälleen – Griezmann harkitsi kotiinlähtöä: Mbappe kaiken keskiössä

Ranska
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Kylian Mbappesta tehtiin Ranskan seuraava kapteeni Hugo Llorisin ripustettua hanskat naulaan maajoukkueen osalta. Mbappen nimeäminen oli osittain looginen valinta, mutta kaikki Les Bleusin pelaajat eivät ole olleet asiasta mielissään.

Kylian Mbappe nimitettiin hiljattain Ranskan maajoukkueen kapteeniksi Hugo Llorisin eläköidyttyä maajoukkueen osalta. Mbappe saattaa olla Les Bleusin kirkkain tähti, mutta Didier Deschampsin valinta ei ole kuitenkaan ollut kaikkien mieleen.

Tuoreiden raporttien mukaan Atletico Madridin hyökkääjä, Antoine Griezmann, harkitsi lähtevänsä joukkueen vahvuudesta päätöksen takia. Kokeneen Griezmannin kerrotaan pitävän valintaa henkilökohtaisena loukkauksena.

Kun myös Raphaël Varane on lopettanut maajoukkueuransa, Griezmann koki olleensa luonnollinen valinta Llorisin seuraajaksi.

Vaikka Mbappe on epäilemättä yksi Ranskan joukkueen johtajista, Griezmann on ollut mukana paljon kauemmin ja PSG-tähden tavoin myös olennainen osa Les Bleusin menestystä. Kumpikin herroista oli hyvässä iskussa myös loppuvuonna pelatuissa Qatarin MM-kilpailuissa.

Deschampin valinta näyttää tällä kertaa perustuneen auraan Mbappen ympärillä, joka painoi vaakakupissa Griezmannin kokemusta enemmän. Joukkueessa on ollut viime vuosina useita sisäisiä ristiriitoja, joten Griezmannin reaktiota on mielenkiintoista seurata.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet