Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Tanskan paine oli liikaa Huuhkajille – Superlupaus mätti hattutempun Lukas Hradeckyn selän taakse

Jalkapallo
Pixabay

 

Tanska ja Suomi kohtasivat myöhään torstaina Parkenilla pelatussa EM-karsintaottelussa. Ottelu sujui pitkälti odotetulla tavalla Tanskan hallitessa pelitapahtumia. Markku Kanervan miehistö oli pitkiä aikoja kovan paineen alla, mutta taisteli uhrautuvasti.

Tanska lähti liikkeelle aktiivisella pelisuunnitelmalla ja paineisti aggressiivisesti erittäin korkealta. Huuhkajien pelinrakentelu jäi olemattomiin ja Markku Kanervan suojatit olivat pakotettuja hätäisiin ratkaisuihin.

Atalantan superlupaus Rasmus Højlund ohjasi juutit näyttävästi johtoon pelikellon näyttäessä 21. minuuttia.

Huuhkajat oli avausjaksolla todella aseettomia, mutta toisen jakson alku näytti paremmalta. Kanervan miehistö lähti nopeaan vastahyökkäykseen ja Teemu Pukki tarjosi Oliver Antmanille huippupaikan, eikä Groningenin mies erehtynyt.

Tässä vaiheessa kaikki näytti vielä hyvältä ja Suomi pääsi entistä paremmin peliin mukaan. Raivokkaan kotiyleisönsä edessä pelannut Tanska nousi kuitenkin pikkuhiljaa jälleen kuskin paikalle.

Højlund iski maansa johtoon viimeisellä kymmenminuuttisella ja viimeisteli hattutemppunsa Lukas Hradeckyn selän taakse lisäajalla. Parkenin yleisö sai haluamansa Tanskan aloittaessa karsintansa voitolla.

Suomen hyvä taistelu ei riittänyt, mutta jossittelu ei auta. Kotijoukkue oli pykälän edellä jokaisella pelin osa-alueella. Huuhkajien seuraava peli on luvassa sunnuntaina, kun vastaan asettuu Pohjois-Irlanti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat