Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

ManU-pakki otti kantaa sopimustilanteeseensa: “Katsotaan, mitä kesällä tapahtuu”

Victor Lindelöf
AOP

Victor Lindelöfin ympärillä on riittänyt viime aikoina runsaasti siirtohuhuja. Ruotsalainen on jäänyt Manchester Unitedissa pienelle vastuulle. Puolustaja kommentoi medialle tulevaisuuttaan.

Manchester Unitedin keskuspuolustajan Victor Lindelöfin ensi kauden osoite on täysi arvoitus. Lähteiden mukaan Ruotsin maajoukkueen kapteeni oli lähtökuopissa jo tammikuussa, mutta tuolloin häntä ei päästetty lähtemään.

Lindelöf on kuulunut ManU:n avauskokoonpanoon vain viidessä ottelussa pudottuaan Lisandro Martinezin, Raphael Varanen ja Harry Maguiren taakse joukkueen nokkimisjärjestyksessä.

Ruotsi aloittaa EM-karsintansa perjantaina ottelulla Belgiaa vastaan ja Lindelöf on tuttuun tapaan mukana. Mies kommentoi sopimustilannettaan ottelun aattona.

– Totta kai haluaisin pelata jokaisen ottelun, kuten kaikki muutkin pelaajat. Niin ei ole kuitenkaan tapahtunut tällä kaudella. Mutta nyt täysi keskittymiseni on maajoukkueessa.

– Olen ylpeä saadessani edustaa maatani, ja tuntuu upealta olla joukkueen mukana. Odotan innolla tulevia otteluita ja kerroin myös Jannelle (Andersson, Ruotsin valmentaja), että aion jättää kaikkeni kentälle ja esiintyä parhaani mukaan.

– En mieti tällä hetkellä mitään ylimääräistä, mutta näiden pelien jälkeen keskittymiseni on jälleen seurajoukkueessa. Katsotaan, mitä kesällä tapahtuu.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet