Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern Münchenin rivit rakoilee? – Julian Nagelsmann saamassa potkut

Bayern München
Pixabay

Bayern Münchenin kulisseissa kuohuu. Perjantaina useassa eri mediassa on uutisoitu Bundesliigan jättiseuran olevan aikeissa erottaa päävalmentajansa Julian Nagelsmannin. Asiaa ei ole kuitenkaan toistaiseksi vahvistettu. Joshua Kimmich antaa tukensa joukkueen nykyiselle valmentajalle.

Bundesliigan hallitseva mestari Bayern München hävisi viime sunnuntaina yllättäen Bayer Leverkusenille lukemin 2-1. Tappion myötä Borussia Dortmundin etumatka sarjakärjessä säilyi yhdessä pisteessä.

Perjantain aikana mediassa on liikkunut runsaasti huhuja siitä, että Bayern olisi antamassa potkut joukkueen manageri, Julian Nagelsmannille, mutta toistaiseksi kaikki on vielä avoinna. Joukkueen keskikenttäpelaaja, Joshua Kimmich, kertoi oman mielipiteensä manageristaan.

– Voin kertoa, että Nagelsmann on erinomainen valmentaja, Kimmich toteaa.

– Olen pelannut usean huippuvalmentajan alaisuudessa ja minun on sanottava, että hän kuuluu urani kolmen parhaan managerin joukkoon. Nykytilanteen vallitessa en voi kuitenkaan luonnollisesti ottaa kantaa hänen tilanteeseensa.

Useiden lähteiden mukaan Bayernin johtoporras on joka tapauksessa päätöksensä tehnyt. Nagelsmannin seuraajaksi on huhuttu Thomas Tuchelia, joka ei ole valmentanut missään saatuaan potkut Chelseasta. Tuchelin nimeämisen uutisoidaan tapahtuvan viikonlopun aikana.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga