Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Nyt se varmistui! Julian Nagelsmannille lähtöpassit Bayern Münchenista – Miehen korvaajaksi Valioliigasta potkut saanut saksalainen

Julian Nagelsmannille potkut Bayernista
AOP

Bayern München tiedotti perjantaina, että joukkueen valmentaja Julian Nagelsmann saa lähtöpassit. Joukkueen puikkoihin hyppää Thomas Tuchel.

Bayern-koutsin, Julian Nagelsmannin, ympärillä pyöri perjantaina paljon huhuja mahdollisista potkuista. Jo saman päivän iltana saatiin tilanteeseen varmuus, kun Bayern tiedotti valmentajavaihdoksesta sivuillaan.

– FC Bayern München on purkanut sopimuksen päävalmentaja Julian Nagelsmannin kanssa, seura kirjoitti tiedotteessaan.

– Nagelsmannin seuraajaksi tulee Thomas Tuchel. Tuchel saa sopimuksen 30. kesäkuuta 2025 asti ja valvoo joukkueen harjoittelua ensimmäisen kerran maanantaina.

Bundeliigaa viime vuosina dominoinut Bayern München on tällä hetkellä sarjassa toisena. Kun Bayern allekirjoitti sopimuksen Nagelsmannin kanssa lähes kaksi vuotta sitten, oli molemmilla osapuolilla toiveena pitkäaikainen yhteistyö. Joukkueen peliesitykset eivät ole kuitenkaan vakuuttaneet seurajohtoa viime aikoina riittävästi.

– Nyt olemme kuitenkin tulleet siihen tulokseen, että joukkueemme laatu – viime vuoden Bundesliigan mestaruudesta huolimatta – on tullut yhä harvemmin esiin, seuran toimitusjohtaja Oliver Kahn kommentoi.

– Suorituskyvyn suuret vaihtelut ovat asettaneet kyseenalaiseksi tämän kauden tavoitteemme, mutta myös tulevaisuuden tavoitteemme. Siksi toimimme nyt näin.

Nagelsmann saapui Bayerniin kesällä 2021 ja voitti joukkueen kanssa Bundesliigan mestaruuden ensimmäisellä kaudellaan. Lisäksi saksalainen johdatti joukkueen Saksan Supercupin voittoon vuosina 2021 ja 2022.

Bayernin uudeksi valmentajaksi valittu Tuchel sai kenkää viime syyskuussa Chelseasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga