Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Hammers-kipparin esitykselle ylistystä Englannin historiallisessa voitossa: “Kirkkaasti koko ottelun paras pelaaja”

Jalkapallo
Pexels

Kuten aiemmin uutisoimme, Italia taipui Englannin käsittelyssä EM-karsintojen C-lohkon huippuottelussa. Entinen valioliigapelaaja, Joe Cole, hehkutti pelin jälkeen ottelun avausmaalista vastanneen Declan Ricen suoritusta.

West Ham Unitedin keskikenttäpelaaja, Declan Rice, oli hyvässä iskussa Italian ja Englannin välisessä EM-karsintaottelussa. Hammersin kapteeni vastasi Kolmen Leijonan avausmaalista pelin alussa ja hoiti tunnollisesti oman tonttinsa läpi ottelun.

Entinen maajoukkuepelaaja ja urallaan niin ikään myös West Hamia edustanut, Joe Cole, hehkutti Ricen suositusta maasta taivaisiin.

– Rice oli kirkkaasti koko ottelun paras pelaaja. Hän oli ilmiömäinen pelin alusta loppuun saakka ja viimeisteli hienon maalin.

– Totuuden nimissä minun on sanottava, että olen järkyttänyt siitä, miten huonosti Italia puolusti omaa aluettaan. He ovat tunnettuja puolustuspelistään, mutta he olivat surkeita ensimmäisellä puoliajalla. Useimmat heidän pakeistaan nukahtivat Ricen maalissa, mutta hänen reaktionsa oli huippuluokkaa.

Englanti joutui toisella jaksolla pinteeseen, eikä Luke Shaw’n punainen kortti varsinaisesti helpottanut tilannetta. Kolme Leijonaa pystyi silti taistelemaan viidennenkymmenennen voittonsa Gareth Southgaten alaisuudessa.

– Tämä on merkittävä voitto, Cole lisäsi.

– Etenkin sen takia, miten se irtosi.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet