Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Messi teki historiaa – Argentiina palasi voitokkaasti pelikentille

Argentiina
Pixabay

Lionel Messi iski ammattilaisuransa 800. osuman, kun mies onnistui maalinteossa ystävyysottelussa Panamaa vastaan. Ottelu oli Argentiinan ensimmäinen voitokkaan Qatarin MM-turnauksen jälkeen.

Hallitseva maailmanmestari Argentiina palasi Qatarin kisojen jälkeen ensimmäistä kertaa nurmelle, kun vastaan asettui Panama.

La Albiceleste vei hidastempoisen ystävyysottelun vaivattomasti nimiinsä lukemin 2-0 Thiago Almadan ja Lionel Messin osuttua maalipuiden väliin.

Osuma oli Messille historiallinen, sillä se oli hänen ammattilaisuransa 800. maali. 99 näistä on syntynyt maajoukkueessa, 672 FC Barcelonassa sekä 29 Paris Saint-Germainin paidassa.

Juhlat olivat täydessä käynnissä jo ennen pelin alkua Buenos Airesin Estadio Monumentalilla, mutta viimeistään Messin maalin myötä tunnelma kohosi taivaisiin.

Koko La Albicelesten joukkue juhli pelin päätyttyä kentällä lähes yhtä hurmoksessa kuin joulukuussa päättyneissä MM-kisoissa.

Messi osallistui juhlintaan perheensä kanssa ja oli ymmärrettävästi onnensa kukkuloilla.

– Olen aina unelmoinut tästä hetkestä ja teidän kanssa juhlimisesta.

Messillä on mahdollisuus nostaa maaottelumaalimääränsä pyöreisiin lukemiin ensi tiistaina Curacaoa vastaan pelattavassa ottelussa. Todennäköisesti miehelle pedataan paikkoja siihen malliin, että näin myös tulee tapahtumaan.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet