Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähtö lähenee? – ManU, City ja Liverpool tarkkailevat Chelsean keskikenttäpelaajan tilannetta

Stamford Bridge
Pixabay

Chelsean keskikenttäpelaaja, Mateo Kovacic, saattaa olla liikahtamassa tulevan kesän aikana. Serbialaisen sopimus Stamford Bridgelle on päättymässä ensi vuonna, mutta lähteiden mukaan hän pitää mielensä avoinna seurasiirron suhteen.

Mateo Kovacicin sopimus sopimus Chelsean kanssa kattaa vielä ensi kauden. Lontoolaisseuran on uutisoitu haluavan pitää miehestä kiinni, mutta jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet toivotulla tavalla.

Serbialaisen kerrotaan punnitsevan edustajiensa kanssa eri vaihtoehtoja, sillä pelaajan ympärillä on riittänyt runsaasti kiinnostusta viime aikoina. Ainakin Manchester United, Manchester City ja Liverpool ovat olleet raportoidusti entisen Real Madrid-tähden kintereillä.

Chelsea on tehnyt parin edellisen siirtoikkunan aikana läjäpäin uusia hankintoja, jonka myötä Stamford Bridgellä puhaltaa uudet tuulet. Koko seuran suunta on tällä hetkellä täysin kysymysmerkki, joka varmasti mietityttää pelaajia.

Kovacic on esiintynyt tällä kaudella 19 valioliigaottelussa, mutta tullen lähinnä vaihdosta kentälle. Osittain tämä selittyy miehen kärsimillä vammoilla, mutta terveenäkin ollessaan vaihtopenkki on tullut tutuksi.

Tasonsa osoittanut Serbian maajoukkuemies kaipaa varmasti säännöllistä peliaikaa etenkin ensi vuonna pelattavia EM-kilpailuja varten. Tässä vaiheessa kaikki on vielä avoinna, mutta juuri nyt näyttää siltä, että Kovacic on lähtijöiden joukossa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset