Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Ilves hankki jättimäisen vahvistuksen – Oli seuran tähtäimessä jo pitkään

Seydine N’Diaye puolustaja Ilves
AOP

Veikkausliigan Ilveksen puolustuspää vahvistuu, kun 24-vuotias ranskalainen Seydine N’Diaye siirtyy vahvistamaan joukkuetta kauden 2023 kattavalla sopimuksella. Sopimuksessa on lisäksi seuran optio kaudesta 2024.

Peräti 205 senttiä pitkä vasenjalkainen Seydine N’Diaye on pelannut urallaan sekä keskuspuolustajana että puolustavana keskikenttäpelaajana. Ennen siirtymistään Ilvekseen hän on pelannut muun muassa Hollannin ja Portugalin toiseksi korkeimmilla sarjatasoilla. Hänen viimeisin seuransa ennen Ilvestä oli portugalilainen S.C. Covilhã, joka pelaa Segunda Ligassa.

Kuluvalla kaudella ranskalainen ehti pelata 15 ottelua ilman tehoja. N’Diaye saapui Suomeen viime viikolla ja hän on jo liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen.

Ilveksen urheilujohtaja Toni Hevonkorpi on tyytyväinen, että kauan etsitty pelaaja keskuspuolustukseen löytyi.

– Olemme jo viime kauden lopulta asti etsineet joukkueeseemme vasenjalkaista topparia, joka on vahva ilmassa. Seydine on ollut meidän kohteenamme tälle paikalle jo pidemmän aikaa ja onneksi viime viikolla saimme asiat hänen kanssa sovittua. Seydine on pelannut urallaan myös keskikentän pohjalla ja hän antaa meille yhden lisävaihtoehdon myös keskikentälle.

– Hän on tullut hyvin mukaan joukkueen toimintaan ja uskomme, että otteet vain paranevat hänen tottuessaan Suomen ilmastoon, tekonurmikenttiin ja suomalaiseen jalkapalloon. Nyt meillä on puolustuslinjaan ja keskikentälle riittävästi laadukkaita vaihtoehtoja, jotka täydentävät toistensa osaamista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat