Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Conte jätti jäähyväiset Spurs-yhteisölle: “Yhteinen matkamme on päättynyt, mutta…”

Tottenham Hotspur
Pixabay

Antonio Conten työsopimuksen päättyminen Tottenham Hotspurin kanssa on ollut yksi viime päivien suurimmista puheenaiheista. Italialainen avaa nyt suunsa ensimmäistä kertaa median edessä pestin päättymisen jälkeen ja kiittää Spursin kannattajia.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Antonio Conten ja Tottenham Hotspurin välinen yhteistyö tuli sunnuntaina päätökseensä.

Temperamenttinen italialainen kesti virassaan ehkä kauemmin kuin moni osasi odottaa ja miehen kunniaksi on sanottava, että Valioliigan puolella homma toimi tuloksellisesti suhteellisen hyvin. Ainakin tiettyyn pisteeseen saakka.

Spurs taistelee edelleen neljän parhaan joukkoon sijoittumisesta, joten ensi kautta ajatellen kaikki on vielä mahdollista. Ainoastaan se on varmaa, että Spursin vaihtopenkin päässä seisoo joku muu kuin Conte.

Mies julkaisi tiedotteen, jossa hän osoitti kiitoksensa etenkin lontoolaisjoukkueen kannattajia kohtaan.

– Jalkapallo on intohimoa. Haluan kiittää kaikkia Spurs-yhteisössä, jotka jakoivat kanssani tämän intohimon lajia kohtaan.

– Erityiskiitos kannattajille, jotka aina tukivat minua ja osoittivat arvostusta. En tule ikinä unohtamaan miten he lauloivat nimeäni. Yhteinen matkamme on päättynyt, mutta toivon kaikille teille hyvää jatkoon.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga