Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barca-siirto sittenkin kariutumassa? – Valioliigatähti tarttumassa ManU:n haaviin

Ruben Neves
AOP

Ruben Nevesin siirtoa FC Barcelonaan on pidetty vain ajan kysymyksenä. Wolves-tähden on kerrottu olevan erittäin lähellä sopimuksen allekirjoitusta katalonialaisseuran kanssa, mutta viimeisten raporttien mukaan suunta on muuttunut.

Ruben Neves neuvottelee espanjalaismedian mukaan siirtymisestä Manchester Unitediin sen jälkeen, kun Barcelonan kerrotaan vetäytyneen leikistä.

Wolverhampton Wanderersin kapteeni on yksi halutuimmista pelaajista “kuuden suuren” valioliigaseuran ulkopuolella, ja hänen esityksensä ovat herättäneet laajaa ihailua ympäri Eurooppaa.

Nevesin ei uskota olevan aikeissa kirjoittaa jatkosopimusta, joten Wolves haluaa todennäköisesti myydä hänet mielummin tulevana kesänä kuin päästää lähtemään ilmaiseksi ensi vuonna.

Nevesiä on linkitetty vahvasti La Ligan jättiseura FC Barcelonaan. Hiljattain kantautuneiden huhujen mukaan Barca on tullut toisiin aatoksiin ja on sulkemassa ovea siirron suhteen.

Kauppojen kerrotaan olleen jo niin lähellä, että siirron henkilökohtaisistakin ehdoista oltiin päästy sopuun. Xavi Hernandezin raportoidaan kuitenkin olleen epäileväinen Nevesin tarpeellisuudesta ja painaneen viime hetkillä jarrua.

Tämä on antanut Manchester Unitedille mahdollisuuden iskeä, ja espanjalaismedia väittää, että Punaiset Paholaiset “neuvottelevat” jo 26-vuotiaan pelaajan hankkimisesta.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset