Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Cristiano Ronaldo ja Bruno Fernandes eri mieltä maajoukkueen tilasta: “Siirtymävaihe on edelleen käynnissä”

Portugali
Pixabay

Qatarin MM-turnaus sujui Portugalin osalta alle odotusten, jonka jälkeen joukkueen päävalmentajana toiminut Fernando Santos sai pakata laukkunsa. Miehen seuraajaksi valittiin Belgian entinen käskyttäjä, Roberto Martinez.

Portugalin maajoukkue nimesi hieman yllättävän seuraajan Fernando Santosille. Vielä lusitaaneja pahemmin Qatarin MM-kisoissa kyykännyt Belgia vapautti Roberto Martinezin tehtävistään ja entisestä Everton-koutsista leivottiin ryhmän seuraava valmentaja.

Joukkueen tähtipelaaja, Cristiano Ronaldo, joka iski neljä maalia maaliskuun maaotteluissa, hehkutti Martinezin tuomaa vaikutusta joukkueeseen.

– Tämä on uuden alku kaikille, niin pelaajille, joukkueen henkilökunnalle kuin myös koko Portugalille. Ryhmässä vallitsee erittäin hyvä tunnelma ja mielestäni muutos on hyvästä.

Toinen joukkueen tukipilareista, Bruno Fernandes, oli kuitenkin maltillisempi. ManU-pelaajalta kysyttiin, onko hän samaa mieltä Ronaldon kanssa.

– En. Mielestäni mikään ei ole juurikaan muuttunut. Kyseessä on vain uusi valmentaja uusine ideoineen. Joukkueen siirtymävaihe on edelleen käynnissä.

– Maajoukkueessa on aina vallinnut hyvä ilmapiiri. Valmentaja on vaihtunut ja ryhmän dynamiikka on muuttunut. Meidän on nyt sopeuduttava Martinezin peli-ideologiaan.

Portugali aloitti voitokkaasti Martinezin alaisuudessa voittamalla Liechesteinin 4-0 ja Luxemburgin 6-0 lukemin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet