Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Liverpool-tähden otteille täystyrmäys maajoukkueessa: “Ei riittävää taktista tai teknistä osaamista”

Hollanti
Pixabay

Hollanti taipui viime perjantaina nöyryyttävään 4-0 tappioon Ranskan vieraana. Koko Oranjen joukkue alisuoritti pelin aikana, mutta syntipukiksi on nostettu varsinkin keskuspuolustaja, Virgil van Dijk. Tulppaanimaan jalkapallolegenda, Marco van Basten, jakoi oman mielipiteensä Liverpool-topparin otteista.

Ronald Koemanin valmentama Hollanti oli Ranskalle viime perjantaina pelkkä suupala ja Les Bleus otti selkeän 4-0 voiton Stade de Francella pelatussa ottelussa. Hollanti oli perässä jokaisella pelin osa-alueella, mutta varsinkin puolustuspelaaminen tökki pahemman kerran.

Pelin jälkeen etenkin Virgil van Dijkin otteet ovat kirvoittaneet kovaa arvostelua. Marco van Basten, kertoi pelin jälkeen odottaneensa Liverpoolin mieheltä enemmän.

– Van Dijk pitää paljon ääntä, muttei sano mitään. Hän ei ole riittävän selkeä. Hyvä kapteeni ajattelee ääneen ja auttaa omalla toiminnallaan muita.

– Hänen pelaamisensa oli puolivillaista, joka johti kaaokseen ja useisiin väärinymmärryksiin. Ne ovat asioita, joita kapteenin tulee välttää.

– Hän on hyvä pukuhuoneessa, mutta pelikentällä hänellä ei ole riittävää taktista tai teknistä osaamista. Jonkun toisen on aika ottaa vastuuta joukkueessa.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet