Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelonan tähden isä raivona poikansa kohtelusta: “Ansaitsee enemmän peliaikaa”

Ansu Fati hyökkääjä Barcelona
AOP

Ansu Fati on ollut parin vuoden ajan yksi Euroopan seuratuimmista pelaajista. FC Barcelonan superlupaus on jäänyt tällä kaudella pienelle vastuulle, joka vienyt hänen ympärillään velloneet siirtohuhut uusiin sfääreihin. Pelaajan isä, Bori Fati, kommentoi poikansa pelaamattomuutta.

Ansu Fati nousi rytinällä FC Barcelonan edustusmiehistöön vuonna 2019 ollessaan vasta 16-vuotias. Lupaavat otteet viheriöllä eivät jääneet keneltäkään huomaamatta, ja pelaajan ympärillä riitti valtavasti kuhinaa.

Vuotta myöhemmin tapahtunut vakava loukkaantuminen on kuitenkin jarruttanut kehitystä. Fatin kuntoutuminen kesti todella pitkään, jonka jälkeen hän on kärsinyt lukuisista pienemmistä vammoista.

Pelaavaan kokoonpanoon murtautuminen on ollut tällä kaudella erittäin vaikeaa ja minuutit ovat jääneet vähiin. Nuorukaisen isältä, Bori Fatilta, kysyttiin syytä hänen poikansa pienentyneelle vastuulle.

– Hyvä kysymys, mutta sitä pitäisi kysyä valmentajalta (Xavi Hernandez). Hänellä on varmasti omat syynsä. Ehkä hän ajattelee, ettei Ansu auta juurikaan alaspäin pelaamisessa, ja ymmärrän häntä.

– Isänä olen kuitenkin vihainen Ansun puolesta. Hänestä tehtiin tarjouksia pari vuotta sitten, mutta tuolloin häntä ei päästetty lähtemään. Mielestäni hän ansaitsee lisää peliaikaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga