Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Atleticon tähti hurjassa iskussa talvitauon jälkeen: Seuraennätys rikkoutumassa ensi kaudella?

Antoine Griezmann
AOP

Atletico Madridia edustava Antoine Griezmann on ollut huikeassa vireessä tällä kaudella. Verkko on heilunut vakuuttavalla tahdilla etenkin Qatarin MM-kisojen jälkeen. Ranskalaistähti on seurahistorian neljänneksi eniten maaleja tehnyt pelaaja.

Antoine Griezmann vaikuttaa selättäneen vaikeutensa. Ranskalaistähti on näyttänyt kauden edetessä kuin uudestisyntyneeltä ja Barcelona-vuosien alakulo on loistanut poissaolollaan.

Griezmann oli jälleen kerran yksi Les Bleusin avainpelaajista loppuvuodesta pelatuissa Qatarin MM-kisoissa. Mies ei yltänyt Ranskan hopeaan päättyneessä turnauksessa tehoille, mutta esiintyi edukseen sekä puolustus, että hyökkäyssuuntaan.

Talvitauon jälkeen seurajoukkueessa on syntynyt tulosta kovalla tahdilla. Griezmann on iskenyt Qatarin turnauksen päätyttyä neljä maalia ja viisi maalisyöttöä.

Monipuolinen ranskalainen on noussut tehoilunsa myötä Colchonerosin kaikkien aikojen neljänneksi eniten maaleja tehneeksi pelaajaksi.

Tällä hetkellä miehellä on kasassa 151 osumaa. Listan kärkipaikkaa pitää hallussaan seuralegenda, Luis Aragones, 171 maalillaan. Nykyisen tahdin jatkuessa on vain ajan kysymys milloin Griezmann nousee ykköspaikalle.

– Tällä hetkellä nautin eniten maalinteosta, koska poikani haluaa nähdä isänsä tekevän maaleja, Griezmann kertoo.

– Seuran maaliennätyksen rikkominen on minulle tärkeä tavoite.

– Henkilökohtaisesta ja ammatillisesta näkökulmasta katsottuna nautin kuitenkin enemmän syöttämisestä, sillä se on vaikeampaa ja nautin siitä todella paljon.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga