Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Messille 100 maaottelumaalia täyteen – Argentiina murskavoittoon

Pixabay

Argentiinan tähtipelaaja, Lionel Messi, rikkoi jälleen yhden maagisen rajapyykin urallaan, kun hän onnistui maalinteossa Curacaoa vastaan varhain keskiviikkona pelatussa ottelussa. Osuma oli Messille 100. maaottelumaali, jonka myötä hän vankisti asemiaan maansa kaikkein aikojen parhaana maalintekijänä. Kirppu iski 7-0 voitossa lopulta hattutempun.

Argentiinan voittokulku MM-kisojen jälkeen sai jatkoa jälleen tiistain ja keskiviikon vastaisena yönä, kun jalkapallokääpiö, Curacao kaatui varsin yksipuolisen näytöksen jälkeen. La Albicelesten suurin sankari oli jälleen kerran tuttu mies.

Edellisessä Argentiinan ottelussa Panamaa vastaan 99. maaottelumaalinsa tehnyt, Lionel Messi, iski pelin ensimmäisen 20. minuutilla. Osuman myötä Messistä tuli vasta historian kolmas pelaaja, Cristiano Ronaldon ja Ali Daein lisäksi, joka on pystynyt ylittämään kyseisen virstanpylvään.

Nicolas Gonzalez lisäsi Argentiinan johtoa, ennen kuin Messi teki pelin toisensa. Chelsean jättihankinta, Enzo Fernandez, ampui joukkueensa neljännen maalin, jonka jälkeen Messi viimeisteli hattutemppunsa. Argentiinan kahdesta viimeisestä maalista vastasivat Angel Di Maria ja Gonzalo Montiel.

Lionel Scalonin valmentama Albiceleste pelaa tämän vuoden aikana valmistavia maaotteluita ensi vuonna järjestettävää Copa Americaa varten. Argentiina on turnauksen puolustava mestari.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet