Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

ManU-stara ylisti voiton merkitystä: “Tämä peli tullaan muistamaan Skotlannissa vuosikymmenien ajan”

Jalkapallo
Unsplash

Kuten aiemmin uutisoimme, Skotlanti yllätti Espanjan Hampden Parkilla. Steve Clarken miehistön suurin sankari oli Scott McTominay, joka vastasi ottelun molemmista maaleista. Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja uskoo, että voitto tullaan muistamaan Skotlannissa vielä pitkään.

Steve Clarken valmentama Skotlanti tylsytti Espanjan syöttömyllyn lähes totaalisesti ja nappasi A-lohkon kärkipaikan itselleen komean 2-0 voiton myötä.

Hampden Parkilla raivokkaasti omiaan kannattanut skottiyleisö sai näin ollen makeaa mahan täydeltä, eikä pelin lopputulosta voi pitää missään nimessä vääryytenä.

Harvemmin maalitilastoihin päätyvä Scott McTominay oli mainiolla pelipäällä. ManU-pelaaja olikin voiton arkkitehti kahden maalinsa myötä. Mies oli luonnollisesti onnensa kukkuloilla pelin päätyttyä.

– Pelasimme todella hyvin, McTominay kertoi.

– Tiesimme, että vastustaja tulee pitämään paljon palloa ja valmentajamme käski meitä olemaan kliinisiä saadessamme tilaisuuksia. Käytimme omat saumamme loistavasti ja pystyimme todella satuttamaan heitä.

– Olin nuorempana hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Nautin rangaistusalueelle nousemisesta ja minun täytyy jatkaa sen tekemistä. Tiedän, että pystyn auttamaan joukkuettani tekemällä enemmän tehoja.

– Tämä voitto oli kuitenkin koko joukkueen kovan työn ansiota. Tämä on uskomatonta, enkä ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Tämä peli tullaan muistamaan Skotlannissa vuosikymmenien ajan.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet