Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Brasilian maajoukkupelaajan tulevaisuus avoinna: Jatkuuko ura Valioliigassa?

Jalkapallo
Pixabay

Atletico Madridin Renan Lodin tulevaisuus on toistaiseksi täysin auki. Nottingham Forestissa tällä hetkellä lainasopimuksen turvin pelaavan brasilialaisen on määrä palata Metropolitanolle kuluvan kauden jälkeen.

Täksi kaudeksi Valioliigaan 23 vuoden tauon jälkeen noussut Nottingham Forest ei säästellyt viime kesän siirtomarkkinoilla.

City Groundille kärrättiin uusia pelaajia ovista ja ikkunoista, jotta perinteikkään seuran kilpailukyky pysyisi yllä pääsarjatasolla.

Yksi lukemattomista saapujista oli Renan Lodi, joka solmi Forestin kanssa kauden loppuun asti kattavan lainasopimuksen.

Lodi joutui pettymään loppuvuodesta raskaasti, kun häntä ei valittu mukaan Qatarin MM-kisoihin matkanneeseen Brasilian MM-ryhmään. Miehen edelle nokkimisjärjestyksessä nousi muun muassa nestoriosastoa edustava Dani Alves, jonka peliminuutit jäivät lopulta erittäin vähiin.

Maaliskuun maaottelutauolla Lodi valittiin jälleen mukaan Marokkoa vastaan, mutta peliaikaa ei irronnut hyvästä vireestä huolimatta.

Lodi on tällä kaudella hoitanut oman roolinsa Forestin puolustuslinjassa moitteettomasti, mutta joukkueen kausi on ollut odotetun vaikea.

Ensimmäisen putoajan paikalla oleva West Ham on vain kahden pisteen päässä, joten Steve Cooperin miehistöllä riittää loppukaudelle panosta.

Lodin sopimuksessa on osto-optio, joka otetaan todennäköisesti käyttöön, jos Nottingham säilyy ylimmällä sarjatasolla. Brasilialaisen ura saattaa jatkua mahdollisesta putoamisestakin huolimatta Valioliigassa, sillä myös Everton ja Newcastle ovat kiinnostuneita hänestä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset