Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: ManU-vahti hylännyt jatkosopimustarjouksen – Matka jatkumassa kesällä?

Old Trafford
Unsplash

Manchester Unitedin veräjänvartija David de Gea on jäämässä ilman sopimusta kuluvan kauden jälkeen. Espanjalaismolari on moneen kertaan todennut haluavansa jatkaa uraansa Old Traffordilla, mutta viimeisten tietojen mukaan hän on hylännyt seuran tekemän jatkosopimustarjouksen.

Yli kymmenen vuoden ajan Manchester Unitedin selkeänä ykkösmaalivahtina toiminut David de Gea on urallaan tienristeyksessä. Kuten hyvin tiedetään espanjalaisen nykyinen kontrahti on päättymässä kolmen kuukauden kuluttua.

Jatkosopimusneuvottelut ovat junnanneet pitkään paikallaan ja joukkueen manageri, Erik ten Hagin, on kerrottu haluavan miettiä rauhassa, mitä de Gean kanssa tehdään.

De Gea on kertonut useaan otteeseen median edessä rakastavansa Unitedia ja halukkuudestaan jatkaa Red Devilsin riveissä.

Mies kuuluu joukkueen korkeapalkkaisimpien pelaajien joukkoon, mutta hänen on raportoitu olevan valmis pudottamaan ansioitaan saadakseen jatkaa joukkueessa.

Tuoreiden lähteiden mukaan espanjalaisen mieli saattaa olla silti muuttunut, sillä hänen kerrotaan hylänneen Unitedin tekemän tarjouksen. Tämä on luonnollisesti käynnistänyt voimakkaat spekulaatiot miehen tulevaisuudesta.

De Gealle on Etsitty brittimediassa mahdollista korvaajaa ja esiin on nostettu ainakin David Rayan ja Robert Sanchezin nimet.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset