Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Sopimus päättymässä kesällä – Mitä tekee ManU:n keskikenttäpelaaja?

Marcel Sabitzer
AOP

Manchester Unitedia lainasopimuksen turvin edustava Marcel Sabitzer on lähteiden mukaan halukas jäämään Old Traffordille. Miehen ei uskota saavan juurikaan vastuuta Bayern Münchenissä valmentajanvaihdoksesta huolimatta.

Marcel Sabitzer on sopeutunut Valioliigan vauhtiin mallikkaasti. Itävallan maajoukkuemies saapui Englantiin pikahälytyksellä tammikuun lopussa paikkaamaan loukkaantunutta Christian Erikseniä.

Peliaikaa on tullut ehkä odotettuakin enemmän, sillä toinen keskikentän herra ja hidalgo, Casemiro, on kärsinyt pelikielloista.

Bayern München erotti hiljattain Julian Nagelsmannin päävalmentajan paikalta, mutta vaikka Thomas Tuchelin uskotaan antavan mahdollisuuden pienempään rooliin jääneille pelaajille, Sabitzerin kerrotaan haluavan jatkaa Unitedissa.

Hänen sopimuksensa on määrä päättyä kesällä, mutta toistaiseksi kaikki on vielä avoinna. Itävaltalaisen United-jatkon puolesta puhuu myös se, että hän on saanut tasaisesti minuutteja, jonka myötä siirtyminen takaisin Bayerniin saattaisi olla askel taaksepäin.

Erik ten Hag näyttää luottavan Sabitzeriin, ja Allianz Arenalla hän joutuisi vakuuttamaan Tuchelin kyvyistään puolen vuoden poissa olon jälkeen.

Kaikki näyttää kulminoituvan siihen pääsevätkö nämä kaksi seuraa kesällä sopuun mahdollisesta siirtosummasta. United-leirissä saattaisi olla tarvetta pysyvälle siirrolle, varsinkin jos Scott McTominay pakkaa laukkunsa.

Lähde: Bavarian Football Works

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset