Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelonan siirtokohde jäämässä nykyiseen osoitteeseensa: “Minulla ei ole Xavin puhelinnumeroa”

Dani Parejo
AOP

Villarrealin keskikenttäpelaaja, Dani Parejo, on ollut runsaiden siirtohuhujen kohteena. Espanjalaista on linkitetty moneen eri suuntaan, mutta FC Barcelonan kerrotaan olevan kaikkein lähimpänä. Pelaaja avaa nyt itse tilannettaan.

Vuonna 2020 Estadio de la Ceramicalle saapuneen Dani Parejon sopimustilanne on puhuttanut viime aikoina espanjalaismediassa. Parejo on lukeutunut Villarrealin tärkeimpiin pelaajiin lähes heti saapumisensa jälkeen, eikä tämä kausi ole ollut poikkeus.

Mies on kuulunut keltapaitojen avauskokoonpanoon kaikissa 27 La Liga-ottelussa ja pelannut lähestulkoon jokaisen ottelun alusta loppuun.

Espanjalainen on tehnyt kaksi maalia ja jakanut kolme maaliin johtanutta syöttöä, mutta hänen arvoaan ei mitata tehojen perusteella. Parejo johtaa Villarrealin pelaamista omalla esimerkillään ja toimii tärkeänä linkkinä puolustuksen ja keskikentän välillä.

FC Barcelonan tiedetään etsivän vahvistusta keskikentälleen ja Parejon nimi on noussut esiin tässä yhteydessä. Pelaaja itse kiistää kuulleensa Barcan kiinnostuksesta.

– Minulla ei ole Xavin (Hernandez) puhelinnumeroa, enkä ole tietoinen minkäänlaisista keskusteluista. On mahdollista, että sellaisia on käyty agenttini kanssa, mutta hän ei ole maininnut minulle mitään.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga