Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Serie A:n talismaanin jatko edelleen auki: “Kyse on tietyistä yksityiskohdista”

Rafael Leão
AOP

Yksi viimeisen 12 kuukauden puhutuimmista pelaajista, Rafael Leão, ei ole vieläkään tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan. AC Milanin johtoportaaseen kuuluva, Frederic Massara, ottaa kantaa joukkueen tähden tilanteeseen.

Rafael Leãon sopimustilanne junnaa edelleen paikallaan. Portugalilaistähteä ollaan linkitetty jo vuoden päivät useampaan eturivin seuraan, mutta toistaiseksi hän on vieläkin AC Milanin pelaaja.

Tuulennopea ja äärettömän taitava hyökkääjä oli yksi Rossonerin syömähampaista viime kaudella, joka päättyi punamustien mestaruusjuhliin.

Tällä kaudella joukkue on ollut kaukana viime vuoden vireestään ja Scudetto on menossa Napolille, joka johtaa liigaa ylivoimaisella piste-erolla.

Leãon sopimus on päättymässä ensi vuoden kesällä ja Milan on tehnyt lukuiseen otteeseen selväksi, että Portugalin maajoukkuemiehen pitäminen on ensisijainen suunnitelma.

Toistaiseksi riittävää edistystä ei ole kuitenkaan tapahtunut, joten pari seuraavaa kuukautta näyttää, mitä Leãon kohdalla tapahtuu. Milanin johtoon kuuluva, Frederic Massara, kommentoi pelaajan tilannetta medialle.

– Molemmilla osapuolilla on halua allekirjoittaa jatkosopimus, joka on hyvä perusta. Kyse on tietyistä yksityiskohdista, jotka kaipaavat viilaamista. Olemme kuitenkin luottavaisin mielin ja toivomme, että sopu syntyy kauden loppuun mennessä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A