Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool taitavan La Liga-lupauksen kintereillä: Päästäänkö kaupoista tällä kertaa yhteisymmärrykseen?

Yunus Musah
AOP

Valencian lahjakas Yunus Musah saattaa olla kaupan kesän siirtoikkunassa. Nuorukainen on ollut yksi valkopaitojen vaikean kauden harvoista valopilkuista. Liverpoolin uutisoidaan pitävän tarkasti silmällä pelaajan tilannetta.

Takavuosien suurseura Valencia on ollut tällä kaudella suurissa vaikeuksissa. Seuralegenda Ruben Barajan luotsaama joukkue majailee sarjataulukon 17. sijalla ollen putoamisviivan yläpuolella vain maalieron turvin.

Useamman Valencian pelaajan uskotaan olevan vaihtamassa maisemaa kesän siirtoikkunassa, etenkin jos joukkue putoaa sarjaporrasta alemmas. Yksi näistä on keskikenttäpelaaja, Yunus Musah, joka on lukeutunut Barajan ryhmän harvoihin onnistujiin.

20-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on nauttinut suurta vastuuta ja hoitanut oman roolinsa tunnollisesti.

Musahin raportoidaan herättäneen laajaa kiinnostusta muiden La Liga-seurojen keskuudessa, mutta nuorukaisen edesottamuksia seurataan tarkasti myös Britteinsaarilla.

Niin ikään vaikeaa kautta pelaava Liverpool pyrkii tekemään lukuisia uusia hankintoja kesällä ja Musahin nimi on noussut tässä yhteydessä esiin. Osapuolten välillä käytiin keskusteluja jo tammikuun aikana, mutta tuolloin asioista ei päästy sopuun.

Musahin hinnan uskotaan pyörivän noin 35-40 miljoonan euron tietämillä. Jos Valencia putoaa Secunda Divisioniin ajatus Valioliigassa pelaamisesta kuulostaa varmasti hyvältä myös pelaajan itsensä mielestä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset