Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Takavuosien jättihankinta tyytymätön rooliinsa ManU:ssa -“En voi väittää rakastavani sitä”

Harry Maguire
AOP

Harry Maguiren rooli Manchester Unitedissa on pienentynyt tällä kaudella merkittävästi. ManU-kippari kertoo olevansa tyytyväinen omaan pelaamisensa tasoon aina saatuaan mahdollisuuden, mutta myöntää peliajan vähyyden turhauttavan.

Maailman kallein puolustaja, Harry Maguire, on tippunut Manchester Unitedissa vaihtomiehen rooliin. Edelleen virallisesti joukkueen kapteenina toimiva englantilainen joutui viime kaudella ailahtelevien otteidensa myötä kovan kritiikin kohteeksi.

Viimeistään Lisandro Martinezin saapuminen kesällä tarkoitti sitä, että Maguire on saanut vastuuta lähinnä tullessaan kesken otteluiden kentälle. Jotain miehen asemasta kertoo myös se, että United-manageri, Erik ten Hag, on ajoittanut peluuttanut laitapuolustaja Luke Shaw’ta topparin tontilla Maguiren istuessa penkillä.

Maguire pelasi Evertonia vastaan viikonloppuna täydet minuutit, joka oli miehen mieleen.

– Tunnen olevani hyvässä kunnossa henkisesti ja fyysisesti. Mielestäni olen aina avaukseen päästyäni pelannut hyvin ja tehnyt itselleni oikeutta.

Mies otti kantaa myös vähentyneeseen peliaikaansa.

– En voi väittää rakastavani sitä, sillä haluan pelata jokaisen ottelun, kuten olen tehnyt kuluneen kahdeksan vuoden ajan. Minun täytyy kuitenkin kunnioittaa manageria ja hänen tekemiään päätöksiä. On selvää, että meillä on todella kova kilpailu pelipaikoista.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga