Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Palacen tähti hehkuttaa tuoreen managerin vaikutusta murskavoitossa: “Käsittelimme paljon eri asioita”

Eberechi Eze
AOP

Crystal Palace järjesti melkoisen näytöksen Valioliigassa, kun Roy Hodgsonin suojatit murskasivat Leeds Unitedin 5-1 lukemin. Eberechi Eze kertoo tuoreen managerin puoliaikapuheen tehneen tehtävänsä.

Pahassa syöksykierteessä ollut Crystal Palace sai pitkästä aikaa positiivisia uutisia, kun Leeds United kaatui sunnuntaina Elland Roadilla 5-1. Leeds sai otteluun hyvän alun, kun Patrick Bamford osui maalipuiden väliin reilun parinkymmenen peliminuutin jälkeen.

Marc Guehi tasoitti avausjakson lisäajalla ja toinen nelivitonen oli totaalista Eaglesin dominointia.

Täydet minuutit vieraiden keskikentällä uurastanut ja maalinteossa onnistunut, Eberechi Eze, kertoi manageri Roy Hodgsonin puoliaikapuheen toimineen herätyksenä.

– Käsittelimme paljon eri asioita puoliajalla. Päätimme, että meidän on pelattava kovemmalla intensiteetillä, tehtävä enemmän juoksuja selustaan ja oltava ensimmäisinä irtopalloissa.

– Noudatimme valmentajan neuvoja hyvin ja tulos oli sen mukainen.

Eze yltyi kehumaan etenkin Sam Johnstonen ja Michael Olisen edesottamuksia.

– Johnstone esiintyi mahtavasti jälleen kerran. Hän on todellinen huippumaalivahti, joka todisti tasonsa tässäkin ottelussa.

– Kun Olise saa pallon jalkaansa, asioita alkaa tapahtumaan. Hänellä on kyky nähdä tiloja kentällä. Pääsin hyvään paikkaan ja hän löyti minut syötöllään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga