Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Frank Lampardilla edessään mahdoton tehtävä? – Chelsea haastaa Real Madridin

Frank Lampard
AOP

Chelsea joutuu valtavan haasteen eteen tämän illan ottelussa, kun vastaan asettuu Real Madrid. Ennakkosuosikin asemasta ei liene epäselvyyttä, mutta Blues on pystynyt ennenkin venymään kovissa paikoissa.

Real Madrid isännöi Mestarien liigan huippuottelussa Chelseaa Santiago Bernabeulla. Madrid on kilpailun hallitseva mestari ja otteluparin selkeä ennakkosuosikki, vaikka tällä kaudella meno ei ole ollut viime vuoden tasolla.

Los Blancos on kompuroinut kotimaan kentillä ja mestaruustoiveet on käytännössä haudattu. Carlo Ancelottin miehistö kilpailee kuitenkin vielä kahdella rintamalla pokaaleista, kun Mestarien liigan lisäksi joukkue eteni Copa del Reyn finaaliin, jossa vastaan asettuu Osasuna.

Madrid kaatoi kyseisen kilpailun välierävaiheessa Barcelonan yhteislukemin 4-1, mutta La Ligassa tuli heti perään pataan Villarrealilta. Ailahtelevista otteista huolimatta Realin kotivoitto näyttää tänään todennäköiseltä.

Chelsean kautta voidaan toistaiseksi pitää katastrofaalisena. Yhdentenätoista Valioliigassa majaileva seura on potkinut sesongin aikana kaksi manageria, kun sekä Thomas Tuchelille, että Graham Potterille näytettiin ovea.

Väliaikaisvastuussa olevaan Frank Lampardiin kohdistuu valtavat paineet, mutta odotusarvo ei ole järin korkealla. Mestarien liiga on Bluesin viimeinen oljenkorsi, mutta tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo.

Nämä kaksi joukkuetta ovat vuosien varrella mitelleet voimiaan tasaväkisesti, mutta tällä hetkellä Chelsea näyttää liian haavoittuvaiselta haastaakseen Madridia.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga