Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Pep Guardiola ei suostu laskemaan Bayern Müncheniä vielä ulos: “Tunnen seuran mentaliteetin”

Pep Guardiola
AOP

Manchester City otti komean voiton Mestarien liigassa, kun Bayern München kaatui Etihadilla 3-0 lukemin. Myös saksalaisjättiä urallaan valmentanut City-luotsi, Pep Guardiola, varoo kuitenkin menemästä asioiden edelle.

Manchester Cityn ja Bayern Münchenin välisestä ensimmäisestä osaottelusta povattiin tasaista vääntöä. Pelillisesti Bayern oli pitkään hyvin mukana, mutta reilun tunnin pelin jälkeen Cityn toinen maali ratkaisi kamppailun.

3-0 lukemista huolimatta City-manageri, Pep Guardiola, uskoo, että ottelupari on vielä täysin auki ennen Allianz Arenalla pelattavaa toista osaa.

– Bayernissä työskenneltyäni, tiedän kuinka valtavasta seurasta on kyse. Tämä oli hyvin tasainen ottelu noin tunnin ajan ja he olivat meitä edellä joissain asioissa. Toisen maalin jälkeen työmme helpottui. Teimme joitakin muutoksia ja pystyimme paineistamaan heitä vahvemmin.

– Heillä on riveissään joitain mahtavia pelaajia, kuten Musiala (Jamal), Gnabry (Serge) ja Coman (Kingsley), joiden kanssa meidän täytyi olla tarkkana.

– Olimme pallollisessa pelissä parempia ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Meillä on silti vielä kova haaste edessämme. Asuin Münchenissä kolmen vuoden ajan, joten tunnen seuran mentaliteetin ja laadun.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga