Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Valioliigaikoni uskoo, että Realin leirissä vallitsee pettymys voitosta huolimatta: “Chelsea oli köysissä”

Real Madrid - Chelsea
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Real Madrid ei jättänyt Chelsealle juurikaan saumaa pudotuspelivaiheen ensimmäisessä osaottelussa. Asiantuntija Rio Ferdinand kuitenkin uskoo, että Los Blancosin leirissä ollaan osittain pettyneitä lopputulokseen.

Real Madrid otti vakuuttavan 2-0 voiton Chelseasta Karim Benzeman ja Marco Asension maaleilla. Selkeänä altavastaajana otteluun lähteneelle Chelsealle jää näin ollen vuori kiivettäväkseen Stamford Bridgellä.

Vaikka avausosan paremmasta joukkueesta ei jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä, uskoo asiantuntija Rio Ferdinand, ettei miesylivoimalla pelaamaan päässeen Realin leirissä ei olla täysin tyytyväisiä.

– Uskon, että Madridin pukukopissa vallitsee osittain pettynyt tunnelma. He ovat totta kai iloisia voitosta, mutta he heräävät aamulla ajatellen, että enemmänkin oli tehtävissä. Chelsea roikkui köysissä, mutta Realin tekemät viimeiset ratkaisut toisella puoliajalla jättivät toivomisen varaa.

Frank Lampardin täytyy toden teolla herätellä joukkuettaan ja vakuutella pelaajia siitä, ettei tämä ottelupari ole vielä ohi. Toki he hävisivät avauspelin 2-0, mutta kaikki on mahdollista, jos he saavat aikaisen maalin Stamford Bridgellä.

– Tälläisissä otteluissa on aina erityislaatuinen lataus, joten uskon merkitys korostuu.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga