Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Real Madrid tyly isäntä – Chelsealle kirittävää toiseen osaan

Karim Benzema naulasi voiton Chelseaa vastaan.
AOP

Tämän kevään jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien ensimmäiset osat on saatu maaliin. Keskiviikkona pelattiin kaksi ottelua, joissa Real Madrid isännöi valmentajaa vaihtanutta Valioliigan suurseura Chelseaa ja Italiassa AC Milan kohtasi Napolin. Madridissa Carlo Ancelottin valmentama hallitseva Mestarien liigan voittaja oli tyly isäntä tuttuun tyyliin.

Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid aloitti Mestarien liigan puolivälierät väkevästi. Real kaatoi kotiyleisönsä edessä Santiago Bernabeulla Frank Lampardin valmennukseen siirtyneen Chelsean tyylipuhtaasti 2-0 -lukemin.

Ottelussa kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat ranskalaiskärki Karim Benzema ja supervaihtomies Marco Asensio.

Benzema iski Realin johtoon Vinicius Juniorin loistavasta esityöstä 22. peliminuutilla. Benzemalle maali oli Mestarien liigassa kauden neljäs.

Asensio iski vuoden 2023 kuudennen maalinsa 74. peliminuutilla. Kokenut espanjalaishyökkääjä sai pallon Viniciusilta kulman jälkitilanteesta. Asension maanuoliainen päätyi takakulmaan ohi voimattoman Kepa Arrizabalagan. Kepa pelasi kokonaisuutena vahvan ottelun vieraiden maalilla.

Noin tunnin pelin kohdalla Chelsean kiri vaikeutui merkittävästi, kun englantilaispuolustaja Ben Chilwell otti punaisen. Chilwell joutui kaatamaan linjan taakse juosseen kotijoukkueen pelaajan, eikä tuomarilla ollut muuta vaihtoehtoa kuin heittää englannin maajoukkueessa Ukrainaa vastaan täydet peliminuutit EM-karsinnassa pelannut puolustaja ulos.

Vajaalla pelatessaan Chelsea pyrki edelleen hyökkäämään eikä joutunut antautumaan kuin kertaalleen.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi tiistaina Lontoossa Stamford Bridgellä. Chelsea kohtaa ennen ensi viikon kohtaamistaan Valioliigassa Brightonin. Real pelaa Espanjan La Ligassa Cadizia vastaan vierasnurmella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga