Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Napoli ja Milan kohtaavat isojen panosten ottelussa: “Kannattajat tietävät, että heidän on puskettava meitä eteenpäin”

AOP

Napoli ja Milan kohtaavat huomenna Stadio Diego Armando Maradonalla, jolloin otteluparin jatkaja selviää. Milan vei avausosan nimiinsä lukemin 1-0, mutta Napolin Juan Jesus valaa uskoa omiinsa.

Mestarien liigassa nähdään tiistaina jännittävä kohtaaminen, kun Napoli ja AC Milan pelaavat otteluparin jälkimmäisen osan. Stefano Piolin valmentama Napoli lähtee peliin maalin takaa-ajoasemsta Rossonerin vietyä ensimmäisen osan nimiinsä.

Huikeaa kautta pelaava Partonopei on kuitenkin osoittanut tasonsa ja toppari Juan Jesusin mukaan uskoa riittää myös tulevaan kamppailuun.

– Olemme näyttäneet koko kauden ajan, minkälainen joukkue Napoli on. Olemme 22 pistettä Milania edellä liigassa, joten meidän on katsottava, mitä olemme tehneet oikein.

– Kannattajat tietävät, että heidän on puskettava meitä eteenpäin ja me pelaajat tiedämme, mitä meidän on tehtävä kentällä. Tarvitsemme faneilta samanlaista tukea kuin Juventus-voitossa (5-1).

Napolin kannalta hyvä uutinen on se, että loukkaantumisesta toipunut Victor Osimhen on jälleen joukkueen käytettävissä.

– Uskon, että Osimhen tulee aiheuttamaan ongelmia heidän puolustukselleen, Jesus tuumii.

– Hän on uskomattomassa kunnossa ja hänellä riittää nälkää ratkaista pelejä.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga