Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Ennakko: Chelsealla vuori kiivettävänään – Frank Lampardin miehistöltä vaaditaan täydellistä suoritusta

Chelsea
AOP

Chelsea ja Real Madrid kohtaavat ULC:n pudotuspelivaiheen jälkimmäisessä osassa. Lontoolaiset ovat vaikeassa tilanteessa, sillä Los Blancos vei ensimmäisen pelin nimiinsä 2-0 numeroin.

Stamford Bridgellä nähdään tänään kiinnostava kamppailu, kun Chelsea ja Real Madrid asettuvat vastakkain. Madrid vei avausosan kahden maalin erolla nimiinsä, joten asetelmat illan otteluun ovat selvillä.

Chelsea tarvitsee käytännössä täydellisen suorituksen edetäkseen jatkopeleihin. Blues ei ole tällä kaudella yltänyt urotekoihin, joten tehtävä näyttää lähes mahdottomalta.

Keskikentän herruudesta tullaan käymään hurja taistelu. Todennäköisesti Bluesin kolmen miehen keskustan muodostavat Enzo Fernandez, N’Golo Kante ja Mateo Kovacic, joilla tulee riittämään työnsarkaa.

Carlo Ancelotti luottaa keskikentällä oletettavasti Luka Modriciin, Federico Valverdeen ja Toni Kroosiin, joten englantilaisten on turha haaveilla ylimääräisestä tilasta.

Kotiyleisön tuki tuo Chelsealle lisälatausta ja nopea maali saattaa muuttaa otteluparin asetelmat totaalisesti.

Bluesin on tänään pakko hyökätä riskilläkin, jonka myötä tiloja syntyy omaan selustaan. Kokenut Madrid on yksi maailman parhaista joukkueista positiivisissa suunnanmuutoksissa ja varsinkin Vinicius Juniorin todennäköinen paluu kallistaa vaakakuppia entisestään vieraiden suuntaan.

Chelsean vuori näyttää liian korkealta kiivettäväksi, mutta Mestarien liigassa kaikki on mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga