Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Atalanta raapi pisteen Fiorentinan vieraana: Tanskalaistähti vahvasti esillä

Fiorentina - Atalanta
AOP

Fiorentina ja Atalanta kohtasivat maanantaina Italian liigassa. Ottelu päättyi lopulta pistejakoon, joka tuskin oli liiemmin kummankaan joukkueen mieleen.

Stadio Artemio Franchilla nähtiin maanantaina kiinnostava kamppailu, kun Fiorentina ja Atalanta iskivät yhteen. Kotijoukkue Fiorentina aloitti energisesti ja Lucas Martinez Quarta pääsi puskemaan vaarallisesti parin minuutin jälkeen.

Reilun vartin kohdalla brassihyökkääjä, Arthur Cabral, laukoi vihaisesti boksin tuntumasta, mutta Atalantan maalia vartioinut Marco Sportiello torjui heittäytyi vedon tielle.

Hetken päästä Nicolas Gonzales kokeili onneaan, mutta hänen laukauksensa leijui ohi vierasjoukkueen maalista.

Kun Fiorentinalle ei tuntunut maistuvan Atalanta vastasi ottelun avausmaalista. Isäntien puolustus sekoili pahemman kerran ja päästi Joakim Maehlen parhaalle maalintekosektorille. Tanskalainen kiitti ja viimeisteli tyylikkäästi.

Fiorentina painoi lisää kaasua toisella jaksolla luoden useita vaarallisia tekopaikkoja. Hieman ennen tunnin täyttymistä pallo vietiin pilkulle Atalanta-puolustaja, Rafael Toloin, käsivirheen seurauksena. Cabral laukoi pallon verkon perukoille, jonka myötä peli oli tasan.

La Viola puski päälle raivokkaasti, mutta tolppaa lähemmäs isännät eivät päässeet. Joukkueet jatkavat sarjataulukon sijoilla 6 ja 9 Atalantan ollessa seitsemän pistettä edellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A