Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tottenhamin taakseen jättäneen Conten entinen suojatti avaa suunsa: “Hänen lähdettyään pelaajat pystyivät jälleen hengittämään”

Antonio Conte
AOP

Tottenhamin valmentajan paikalta hiljattain väistynyt Antonio Conte tunnetaan erittäin vaativana ja ristiriitaisena persoonana. Nyt suunsa avaa miehen alaisuudessa Juventuksessa pelannut Sebastian Giovinco.

Antonio Conten lähdöllä Tottenhamista ehdittiin spekuloida erittäin pitkään. Kun seura ilmoitti teiden erkanemisesta, ei se tullut kenellekkään yllätyksenä. Conte on harvemmin pysynyt pitkään samassa työympäristössä ja tuttu kaava toistui jälleen kerran.

Miehen seuraavasta liikkeestä ei ole toistaiseksi tietoa, mutta paluuta Italiaan ja Juventuksen ruoriin pidetään yhtenä vaihtoehtona. Entinen Juve-hyökkääjä, Conten alaisuudessa pelannut Sebastian Giovinco, kertoo entisen valmentajansa metodeista.

– Conte ei ollut koskaan tyytyväinen. Muistan kuinka hän käski Gianluigi Buffonia lopettaa voiton juhlimisen pukuhuoneessa, koska emme olleet saavuttaneet kauden aikana sataa pistettä.

– Hänen lähdettyään pelaajat pystyivät jälleen hengittämään ja hymyilemään. Tunsimme olevamme uudestisyntyneitä, koska meitä oli puristettu kuiviin vuosien ajan.

Juventuksen lisäksi Contea on yhdistetty myös Inter Milanin ja AS Roman suuntaan. Simone Inzaghin uskotaan olevan potku-uhan alaisena, eikä tuittupäisen Jose Mourinhon tilanteesta ole minkäänlaista varmuutta.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A