Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Bayern selkä seinää vasten – Kestääkö Pep Guardiolan miehistö ennakkosuosikin paineet?

Bayern München
Pixabay

Bayern München ja Manchester City ottavat toisistaan mittaa UCL-pudotuspelivaiheen toisessa osassa. Cityllä on selkeä etu puolellaan ensimmäisen pelin jälkeen ja Bayern on osoittanut tällä kaudella aiempaa enemmän horjumisen merkkejä.

Bundesliigan ökyseura Bayern München on tänään hurjan paikan edessä. Totutun konemaisella tehokkuudella pitkään suorittanut joukkue on ollut viime viikkoina kovassa vastatuulessa.

Julian Nagelsmann sai väistyä päävalmentajan paikalta Bayer Leverkusen-tappion jälkeen. Siitäkin huolimatta, että saksalaiset olivat voittaneet kaikki siihenastiset Mestarien liigan ottelunsa.

Tilastoihin tuli ruma särö Thomas Tuchelin astuttua puikkoihin Manchester Cityn murjottua Bayerniä Etihadilla. 3-0 loppulukemien ansiosta City on valtava ennakkosuosikki otteluparin jatkoonmenijäksi.

Pep Guardiola tuntee Bayernin kuin omat taskunsa työskenneltyään aiemmin seuran peräsimessä.

Saksalaisia ei kuitenkaan voi laskea vielä täysin ulos, sillä myllerryksestä huolimatta ryhmä on edelleen täynnä laatuyksilöitä. Edellisellä kierroksella PSG:n täysin aseista riisunut Bayern on Mestarien liigan kestomenestyjä ja tottunut pelaamaan kovissa paikoissa.

Joukkueen sisällä tuntuu kuitenkin tällä hetkellä olevan jotain perustavanlaatuisesti vialla ja suunta vaikuttaa olevan hukassa. Jatkopaikka vaatisi täydellistä onnistumista ja Cityn totaalista romahdusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga