Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Chelsealle tyly kylvetys – Luottotoppari kritisoi seuransa viimeaikaista toimintaa

Thiago Silva
AOP

Chelsean matka Mestarien liigassa tuli päätökseensä tiistaina, kun Real Madrid eteni jatkopeleihin yhteismaalein 4-0. Bluesin kanssa jatkosopimuksen hiljattain tehnyt, Thiago Silva, antoi seuran omistajille voimakasta palautetta pelin päätyttyä.

Chelsean ja Real Madridin toisen osaottelun väliset askelmerkit olivat selkeät. Lontoolaisten lähtivät peliin kahden maalin takaa-ajoasemasta, joten hyökkäyspäässä vaadittiin onnistumisia.

Ottelun ensimmäinen jakso sujui tasaisissa merkeissä Chelsean ollessa aavistuksen niskan päällä ja luodessa parhaimmat tekopaikat.

Madrid näytti toisella jaksolla kuitenkin suuruutensa ja iski kaksi maalia kotijoukkueen nuottaan. Lontoolaisten huippupuolustaja, Thiago Silva, ei säästellyt sanojaan seuran nykytilasta.

– Uskon, että ensimmäinen askel on otettu, vaikka se onkin väärään suuntaan. Emme voi syyttää joukkueen tilanteesta managereita, jos emme itse ota vastuuta. Nämä ovat vaikeita aikoja seuralle ja ilmassa on ollut paljon epävarmuutta.

– Omistajanmuutos ja paljon uusia pelaajia – meidän piti suurentaa pukukoppia, että kaikki mahtuivat sisään. Me teimme kahdeksan uutta hankintaa tammikuussa.

– On selvää, että myös turhautumista ilmenee, sillä kaikki eivät tietenkään pääse pelaamaan. Meidän täytyy tehdä ensi kaudelle erilainen strategia, jottemme toista tekemiämme virheitä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga